Activitati Copii

Breakdance More

Breakdance

Din 14 martie 2022 incep cursurile de Breakdance.

Ce este Breakdance-ul? Breakdance-ul este un stil de dans ce face parte din categoria dansurilor de strada avand originea in anii 1970 in Statele Unite. In scurt timp a devenit un stil de dans foarte popular printre tineri si mai nou sunt organizate adevarate competitii la nivel mondial. Stilul de dans se bazeaza pe miscari…

Vezi mai multe detalii

Ce este Breakdance-ul?
Breakdance-ul este un stil de dans ce face parte din categoria dansurilor de strada avand originea in anii 1970 in Statele Unite. In scurt timp a devenit un stil de dans foarte popular printre tineri si mai nou sunt organizate adevarate competitii la nivel mondial.
Stilul de dans se bazeaza pe miscari atletice, sarituri si ruperi de ritm.


Beneficiile acestui stil de dans:

 • dezvolta musculatura
 • dezvolta mobilitatea
 • dezvolta inteligenta si capazitatea de a crea propriile coregrafii
 • dezvolta relatiile sociale (isi fac noi prieteni cu care vor avea lucruri in comun)


 • Aveti un copil care este plin de energie si ii place dansul? Atunci cursurile de Breakdance sunt alegerea potrivita pentru el.


  Cursul este tinut de Cosmin Soare avand peste 20 de ani de experienta in domeniu, finalist la Romanii au Talent si la Romania Danseaza. A lucrat cu numerosi artisti printre care amintim pe Smiley, Connect’r, Loredana Groza, Delia, Pepe, Fly Project si multi altii.

  Tarife Breakdance

  Abonament Valabilitate Tarif
  1 sedinta 45 lei
  4 sedinte 30 zile 150 lei
  8 sedinte 30 zile 190 lei
  Dans Contemporan More

  Dans Contemporan

  Din 20 Septembrie 2021

  Dansul Contemporan este o forma de dans ce imbina in mod armonios elemente din balet si stiluri moderne de dans. Spre deosebire de alte forme de dans, acesta nu este un stil coregrafic rigid fiind deschis multor posibilitati de a crea noi variatii ajutand foarte mult la dezvoltarea imaginatiei copilului. Forma de dans se concentreaza…

  Vezi mai multe detalii

  Dansul Contemporan este o forma de dans ce imbina in mod armonios elemente din balet si stiluri moderne de dans. Spre deosebire de alte forme de dans, acesta nu este un stil coregrafic rigid fiind deschis multor posibilitati de a crea noi variatii ajutand foarte mult la dezvoltarea imaginatiei copilului.

  Forma de dans se concentreaza pe miscari neasteptate, auto-exprimate si libere, mentinandu-se simultan un puternic accent pe tehnica.

  Copilul dumneavoastra va invata sa execute coregrafii si miscari care ii vor stimula imaginatia si creativitatea.

   Beneficiile cursului de Dans Contemporan:
  • ajuta la dezvoltarea unui bun simt al coordonarii
  • ajuta la dezvoltarea armonioasa a musculaturii
  • creste mobilitatea fizica si agilitatea in gandire
  • il ajuta pe copil sa invete sa gandeasca „out-of-the-box”
  • invata coregrafii provocatoare si inovatoare
  • creste increderea in fortele proprii
  • devine mai sociabil si isi face noi prieteni

  Cursul este sustinut de Alex Bordea, finalist in show-ul de talente „Romanii au Talent”.

  Sunati acum la Receptia clubului pentru detalii si inscrieri: 0725.828.482

  Tarife Dans Contemporan

  Abonament Valabilitate Tarif
  1 sedinta 45 lei
  4 sedinte 30 zile 150 lei
  8 sedinte 30 zile 190 lei
  Cursuri inot copii More

  Cursuri inot copii

  Cursuri Inot Copii

  Vezi mai multe detalii

  Cursuri Inot Copii – În cadrul clubului Viva Sport puteţi beneficia de cursuri de înot atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Vârstă minimă pentru copii este de 4 ani, însă se pot face şi excepţii în funcţie de abilităţile fiecărui copil. Cursurile de înot se desfăşoară sub stricta supraveghere a instructorilor şi antrenorilor clubului Viva Sport. O grupă are maxim 7 copii. Pentru a putea participa la cursurile de înot este necesară programare la recepţia clubului.

  De ce să îți înscrii copilul la cursuri de iniţiere în înot?
  Acesta este un sport recomandat de către specialişti pentru copii deoarece dezvoltă mintea, fizicul și îmbunătăţeşte considerabil sistemul imunitar.

   Beneficiile cursurilor de inot pentru copii:
 • Înotul este o deprindere ce îl va ajuta toata viața.
 • Îl ajută pe copil să își dezvolte abilitatea de a-și coordona mișcările.
 • Ajuta la dezvoltarea echilibrului fizic şi psihic.
 • Cursurile de înot ajută la dezvoltarea armonioasa a copilului.
 • Practicarea înotului îl ajută pe cel mic sa capete mai multă încredere in forțele proprii.


 • Alte informații:
  Dispunem de vestiare separate de copii, atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţi.
  La ultima şedinţa din abonament va rugăm să menţionaţi dacă doriţi să continuaţi cursurile de înot. În caz contrar, copilul îşi poate pierde locul din grupa la care a fost înscris iniţial.
  Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi personalului din recepţie.

  Sunati acum pentru a stabili prima programare!
  Tel: 0728.977.705

  TARIFE

  Vezi Lista de Tarife!

  Detalii

  Dansuri Copii More

  Dansuri Copii

  Daca copilul dumneavoastra are prea multa energie si nu stiti cum sa si-o consume va ajutam noi cu un raspuns: prin cursuri de dans! Obiectivul cursurilor de dans pentru copii este de dezvoltarea armonioasa, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Cu siguranta acest lucru va fi benefic pe parcursul vietii copilului.

  Vezi mai multe detalii

  Copilul dumneavoastră are prea multă energie şi nu ştiţi cum să şi-o consume? Cu ajutorul cursurilor de dans! Obiectivul cursurilor pentru copii este dezvoltarea armonioasă, atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Cu siguranţă acest lucru va fi benefic pentru viitorul copilului dvs.

  Dansul, în combinaţie cu gimnastică aerobică, îi ajută în mod deosebit pe copiii care au probleme cu greutatea, dar sunt folositoare oricărui prichindel deoarece implică mişcare. Cursurile de dans se vor dovedi a fi benefice pentru copiii dumneavoastră din toate punctele de vedere. Îi vor ajuta să îşi consume energia într-un mod creativ, vor socializa şi se vor distra.

  Prin dans, copiii învaţă şi munca în echipa, învaţă să se concentreze, le sunt îmbunătăţite abilităţile de percepţie, de observaţie, toate acestea având efecte pozitive în activităţile zilnice, inclusiv în cele şcolare. Dansul îl va învăţa pe copilul dumneavoastră să îşi dezvolte latura creativă, va învăţa să iubească ritmul şi muzica.

  Cui se adresează cursurile de dans?
  Cursurile de dans pentru copii organizate de Viva Sport Club se adresează tuturor copiilor care au peste 5 ani.

  Ce ar trebuie să îmbrace copilul meu în timpul cursurilor?
  Este recomandat ca pentru cursurile de dans, copilul să poarte o îmbrăcăminte lejeră ce îi permite mişcări specifice dansului. Hainele trebuie să permită absorbţia transpiraţiei gradual, pentru a evita ca cel mic să stea ud o perioadă lungă de timp.

  Ce încălţăminte este potrivită pentru cursurile de dans?
  Recomandăm orice tip de încălţăminte lejeră, cât mai uşoară şi cât mai flexibilă. Este preferabil ca încălţămintea să nu fie fixă pe piciorul celui mic, să fie cât mai flexibilă pentru a permite diverse mişcări ale piciorului.

  Tarife Dansuri Copii

  Abonament Valabilitate Tarif
  1 sedinta 45 lei
  4 sedinte 30 zile 150 lei
  8 sedinte 30 zile 190 lei
  12 sedinte 30 zile 210 lei
  Arte Martiale Copii More

  Arte Martiale Copii

  Cursurile de arte martiale va vor oferi o mai buna conditie fizica si va vor spori incredrea in sine; veti invata tehnici de autoaparare de la instructori de arte martiale profesionisti. Lectiile de arte martiale organizate de Viva Sport Club la sediul sau din Bucuresti se adreseaza copiilor.

  Vezi mai multe detalii

  Shotokan
  Shotokan este un stil de Karate introdus de maestrul Gichin Funakoshi (1868-1957). Foarte răspândit în lume, Shotokan se traduce prin “Şcoala lui Shoto”, după porecla (Shoto) sub care era cunoscut maestrul Funakoshi, dar există şi alte interpretări cum ar fi “Şcoala bradului şi a valului”, aici prin bradul mereu verde simbolizând veşnica tinereţe a concepţiilor şi neîncetata lor înnoire iar prin val, munca necurmată care trebuie depusă pentru a putea însuşi aceste principii, muncă asemenea valurilor care lovesc neîncetat ţărmul. Acest stil pune accentul pe poziţiile adânci şi lungi, pe tehnicile eficace în lupta de la distanţă şi pe dezvoltarea vitezei. Tehnicile de mâini şi cele de picior apar în proporţii egale.
  Antrenamentul cursurilor de Shotokan organizat de Viva Sport Club este impartit in 3 parti: kihon (elementele de baza), kata (forme sau modele de miscari), kumite (antrenament cu un adversar).

  Practicarea artelor martiale in Bucuresti, alaturi de instructorii Viva Sport Club este benefica atat pentru o conditie fizica mai buna cat si pentru sporirea increderii in fortele proprii in cazul unor situatii speciale in care este necesar sa va aparati.

  Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0725.828.482.

  IMPORTANT: Intre 12.07 – 20.07.2021 – nu se tine cursul de Arte Martiale Copii

  Tarife Arte Martiale Copii

  Abonament Valabilitate Tarif
  1 sedinta 45 lei
  4 sedinte 30 zile 150 lei
  8 sedinte 30 zile 190 lei
  12 sedinte 30 zile 210 lei
  Aqua Karate More

  Aqua Karate

  Apa este un mediu excelent pentru exersarea musculaturii şi îmbunătăţirea formei fizice. În plus, hidratează, relaxează, tonifică muşchii şi ajută la diminuarea stresului. Aqua Karate presupune efectuarea unor exercţii similare celor din sală, dar într-un ritm mai lent, care creşte eficiența lor. Apa opune o rezistenţă de 12 ori mai mare decât aerul.

  Vezi mai multe detalii

  În mediul acvatic, un exerciţiu echivalează cu 10 exerciţii similare efectuate pe sol.

  Principalul avantaj al Aqua Karate faţă de antrenamentul obişnuit este că nu îţi solicită articulaţiile, deoarece apa reduce din greutatea corpului. În plus, apa masează și îmbunătăţeşte circulaţia.

  Alte beneficii ale exerciţiilor fizice în apă

  • Beneficii cardiovasculare – studiile au arătat că persoanele care suferă de hipertensiune moderată îşi pot ţine boală sub control cu ajutorul exerciţiilor regulate în apă.
  • Arzi calorii fără să pui presiune pe articulaţii, fiind unul dintre cele mai bune sporturi pentru persoanele supraponderale.
  • Îmbunătăţește mobilitatea şi flexibilitatea.
  • Creşte masa musculară, îmbunătăţește echilibrul şi reglează postura corpului.
  • Are un efect terapeutic analgezic: reduce durerile de spate şi pe cele provocate de articulaţiile rigide.
  • Are totodată un efet relaxant, precum un masaj antistres.

  Tarife:
  1 sedinta = 85 lei
  Abonament 4 sedinte = 290 lei
  Abonamentul are valabilitate 30 de zile.

  Gimnastica More

  Gimnastica

  Gimnastica este un sport natural pentru majoritatea copiilor. Tuturor le place să sară, să se caţere şi să facă tumbe. La cursurile de gimnastică îi vom ajuta să îşi consume energia într-un mod creativ. Pe lângă dezvoltarea fizică, îşi vor îmbunătăți încrederea în forţele proprii. Vor învăţa să îşi controleze muşchii importanţi ai mâinilor şi picioarelor, vor fi mai puternici, şi îşi vor îmbunătăţi flexibilitatea întregului corp.

  Vezi mai multe detalii

  Beneficiile cursurilor de gimnastică pentru copii:

  • ajută la întărirea organismului;
  • sunt distractive;
  • copilul are posibilitatea de a-şi face noi prieteni;
  • promovează spiritul de echipă.

  Înscrierile la cursurile de gimnastică pentru copii se pot face la tel. 0725.828.482.

  Limita minimă de vârstă este de 4 ani.

  Tarife Gimnastica Copii

  Abonament Valabilitate Tarif
  1 sedinta 45 lei
  4 sedinte 30 zile 150 lei
  8 sedinte 30 zile 190 lei
  12 sedinte 30 zile 210 lei
  Street Dance More

  Street Dance

  Street dance-ul ca şi formă de exprimare prin dans, a apărut la începutul anilor ’70 în SUA, pe coasta de vest prin Locking şi Popping, iar pe coasta de est, pe străzile Bronx-ului din New York prin Breakin’ ( Hip-Hop). El s-a manifestat ca o alternativă a tinerilor ce făceau parte dintr-o categorie socială dezavantajată de a-şi exprima nemulţumirile şi de a-şi trăi adolescenţa.

  Vezi mai multe detalii

  În timp, street dance-ul s-a transformat într-un mod de viaţă şi într-o cultură, stilurile dezvoltându-se continuu, fenomenul luând amploare în toată lumea prin competiţii, spectacole şi cursuri speciale de street dance.

  Street Dance-ul este foarte popular în ziua de azi, atât ca exerciţiu fizic, dar şi ca artă şi o formă de competiţie practicată în studiourile de dans, cât şi în alte spaţii. La noi, în cadrul cursurilor de street dance veţi învaţa mişcările, tehnica acestui stil de dans, veţi depăşi inhibiţia şi vă veţi face noi prieteni.

  Cele mai cunoscute din stilurile de dans ce se practică în zilele noastre, precum breakdance, popping sau locking au început să apară în jurul anilor 1970; hip hop new style şi house dance au apărut în jurul anilor 1980 în New York şi Los Angeles. Deşi la început fiecare stil a apărut şi s-a dezvoltat separat unul de celălalt, astăzi, toate sunt asociate mişcării hip hop deoarece au în comun mai multe elemente de street dance.

  În cadrul cursurilor veţi avea ocazia de a păşi într-o nouă lume, plină de oportunităţi, evoluţia fiecăruia fiind atent observată şi răsplătită prin avansarea în etapele următoare. Împreună putem reuşi!

  De ce să practicăm street dance-ul?

  • este “cool”
  • îţi faci rapid noi prieteni
  • te menţii în formă
  • este un stil nonconformist de dans, ai libertate de mişcare (freestyle)
  • îţi poţi face singur paşii de dans
  • este distractiv
  • elimini stresul

  Tarife Street Dance Copii

  Abonament Valabilitate Tarif
  1 sedinta 45 lei
  4 sedinte 30 zile 150 lei
  8 sedinte 30 zile 190 lei
  12 sedinte 30 zile 210 lei

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!