Fitness

Sala Fitness More

Sala Fitness

Situat in zona de sud a Bucurestiului in sectorul 4, Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg sa vina sa se relaxeze sau sa inoate la piscina interioara sau la cea exterioara, fie aleg clasele de grup (aerobic) sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali din sala de fitness.

Vezi mai multe detalii

La VIVA SPORT “clubul aproape de tine” vă aşteptăm cu una dintre cele mai moderne săli de fitness din Bucureşti. În cei 900 de mp de care dispune sala de fitness, găsești o gamă variată de aparate, de la gantere şi prese până la benzi de alergat şi biciclete eliptice aparate multifunționale și diverse accesorii, astfel încât să puteţi beneficia de un antrenament complet în fiecare zi.

Dotări Sala de Fitness

 • peste 140 posturi de lucru
 • 22 benzi de alergat
 • 31 posturi de lucru cardio (biciclete fixe, biciclete eliptice, aparate de vaslit, etc.)
 • 76 aparate cu scripeţi, cabluri si discuri
 • 12 bănci şi posturi de lucru cu greutăţi libere
 • zona antrenamente functionale
 • aparat Synergy 360
 • saci de box
 • sistem automat de control şi ajustare a temparaturii din sala de fitness
 • sistem automat de ventilaţie


Beneficiile unui antrenament de Fitness:

 • tonifică şi ajută la creşterea masei musculare;
 • creşte rezistenţa la efort;
 • îmbunătăţeşte sistemul imunitar;
 • îmbunătăţeşte starea psihică;
 • accelerează ritmul de ardere al grăsimilor;

Apelează cu încredere la instructorii din Sala de Fitness.
Se recomandă să alternați antrenamentele de Fitness cu cele de Aerobic (Group Fitness) şi Indoor Cycling.
Promoţie: -10% reducere pentru studenţi la abonamentele de Fitness, Aerobic şi Piscină Day-Time de 90, 180 zi 360 de zile!

Program Sala Fitness
L-V 07:00 – 22:00
S-D: 09:00 – 18:00

TARIFE

ABONAMENT FITNESS

Detalii

Fitness Functional Workout More

Fitness Functional Workout

Fitness Functional Workout

Fitness Functional Workout (FFW) este un tip de antrenament special conceput pentru a antrena toate grupele de muschi care sunt folosite in miscarile de zi cu zi fie ca stai acasa sau mergi la munca sau practici un sport.

Vezi mai multe detalii

Antrenamentul este de grup si are loc in spatiul special amenajat din sala de fitness. Miscari precum ghemuitul, ridicatul sau trasul le veti putea face mult mai usor daca participati la acest tip de antrenament. Fitness Functional Workout este un antrenament care trebuie sa faca parte din rutina ta.

La fel ca in orice tip de antrenament este bine sa incepeti cu elementele de baza folosindu-va de greutatea corpului. Pe masura ce efectuati mai multe antrenamente si corpul dumneavoastra devine din ce in ce mai obisnuit cu acest tip de antrenament puteti adauga greutati exercitiilor pe care le efectuati marind astfel rezistenta.

Pentru a avea succes si a vedea rezultate este bine sa perseverati in acst tip de antrenament. O data pe luna veti avea posibilitatea sa faceti o eveluare corporala completa astfel incat sa va monitorizati evolutia.

Beneficiile antrenamentelor FFW:

 • imbunatateste starea generala a organismului
 • imbunatateste memoria musculaturii
 • creste mobilitatea
 • imbunatateste echilibrul si postura
 • creste rezistenta la efort si tonifieaza intreaga musculatura


 • Grupa este formata din maxim 12 persoane!
  Programeaza-te in receptie sau la nr de telefon 0725.828.482!

  Programul claselor

  Ziua Luni Marti Miercuri Joi Vineri
  Ora 19:00 19:00 19:00


  Tarife Fitness Functional Workout

  (este necesar abonament valabil cu acces la sala de fitness)

  *Abonamentele se pot achizitiona de membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic.
  **Ugrade-ul se poate achizitiona de catre membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic si care mai este valabil pe cel putin 30 de zile de la data achizitionarii!

  Abonament Valabilitate Tarif Lista
  Prima sedinta GRATIS
  8 sedinte* 30 zile 90 lei
  12 sedinte* 30 zile 120 lei
  Upgrade FFW** + BONUS: 1 sedinta evaluare corporala 30 zile 150 lei

  *Abonamentele se pot achizitiona de membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic.
  **Ugrade-ul se poate achizitiona de catre membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic si care mai este valabil pe cel putin 30 de zile de la data achizitionarii!

  Antrenor Personal More

  Antrenor Personal

  Antrenamentele cu un antrenor personal în sala de fitness sunt extrem de eficiente dacă doriţi să ajungeţi la formă dorită în cel mai scurt timp posibil.

  Vezi mai multe detalii

  Antrenorul personal vă va evalua şi reevalua răspunsul organismului şi metabolismului la exerciţiile din timpul antrenamentului. În funcţie de rezultatele obţinute, antrenorul va decide în continuare programul care trebuie urmat.
  Împreună cu antrenorul personal veţi stabili obiectivele pe care doriţi să le atingeţi în urmă programului de antrenament. Antrenorul va aprecia în funcţie de priorităţile dumneavoastră şi în funcţie de potenţialul fizic, timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

  De ce sa va antrenati cu un Antrenor Personal?

  • vă alcătuieşte un program complet de antrenament;
  • vă monitorizează evoluţia în timpul antrenamentelor;
  • vă asigură asistenţă în tehnici de realizare a exerciţiilor;
  • vă sfătuieşte în legătură cu alimentaţia ce trebuie urmată;

  NOU! Avem pachete cu antrenor personal pentru doua persoane! Vino cu prietenul, prietena si beneficiaza de beneficiile antrenamentelor in doi!

  Toti antrenorii clubului au experienta si certificari in domeniu.

  Vezi mai jos lista de pachete cu antrenor personal tarife!

  TARIFE!

  ALEGE ABONAMENTUL POTRIVIT

  Detalii

  Evaluare Corporala More

  Evaluare Corporala

  Evaluarea corporala (analiza compozitiei corporale) se face cu ajutorul cantarului Tanita MC 780. Acesta este un instrument ce foloseste principiul impedantei cu ajutorul frecventelor bio-electrice, avand 8 puncte de contact.

  Vezi mai multe detalii

  Acesta face analiza starii de sanatate indicandu-ne urmatoarele: greutatea, masa musculara, procentajul de grasime din corp, hidratarea corpului etc.. Acesta furnizeaza date stiintifice ce ne pot ajuta in crearea unui plan nutritional pentru scaderea in greutate sau cresterea masei musculare, precum si atingerea unei conditii fizice bune.

  Aparatul detine functia analizei compozitiei corporale, analiza masa musculara-tesut adipos , analiza obezitatii si a varstei .

  Este indicat ca inaintea inceperii unui program de fitness sa va evaluati starea dumneavoastra de sanatate si sa monitorizati cu regulariate progresul dumneavoastra.

  Ce vei afla in urma analizei compozitiei corporale:
  1. Nivelul de Grasime Corporala – grasimea corporala subcutanata. Un nivel ridicat al acestui parametru poate duce la un risc de a lua in greutate in mod necontrolat. Deasemenea indica faptul ca organismul este unul lipsit de energie si cu o rata metabolica scazuta.
  2. Nivelul Masei Musculare. Cu cat nivelul masei musculare este mai mare cu atat acel organism are arderile mai intense. Nivelul mase musculare este determinat de efortul depus in timpul antrenamentelor si de calitatea proteinelor din alimentatie.
  3. Nivelul de Masa Osoasa – reprezinta aportul de minerale din organism. Cauza unui deficit al masei osoase poate fi determinat de un stil de viata dezechilibrat (o alimentatie nesanatoasa si lipsa unui efort fizic) sau diferse patologii. Este important sa aveti o masa osoasa sanatoasa deoarece aceasta este sportul pentru o masa musculara sanatoasa.
  4. Nivelul de Apa din Corp. Apa joaca un rol foarte important in sanatatea organismului. Raportul dintre apa intracelulara si cea extacelulara poate indica prezenta de edeme musculare.
  5. Nivelul de Grasime Viscerala. Grasimea viscerala, este grasimea acumulata in jurul organelor. Un nivel ridicat poate duce la boli grave: boli de inima, hipertensiune, boli de ficat, hipertensiune, etc.
  6. Varsta Metabolica
  7. Indicele de Masa Corporala – este un indicator statistic al greutatii unei persoane raportate la inaltime si evalueaza in mod indirect daca masa corporala este insuficienta (subponderal), echilibrata (greutate optima) sau in exces (obezitate de diverse grade).
  8. Metabolismul bazal – va arata numarul de calorii pe care organismul il consuma in repaus pe durata unei zile. Pentru a pierde in greutate trebuie consumat un numar de calorii sub aceasta valoare.

  In urma analizei compozitiei corporale veti avea o vedere aprofundata asupra organismului si a ceea ce trebuie facut pentru a preveni anumite boli, ce parti ale corpului trebuiesc antrenate si ce regim trebuie urmat.

  Tarif = 45 lei.

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.OK

  Suna acum!