Fitness Functional Workout

NOU din 07.10.2019

Fitness Functional Workout (FFW) este un tip de antrenament special conceput pentru a antrena toate grupele de muschi care sunt folosite in miscarile de zi cu zi fie ca stai acasa sau mergi la munca sau practici un sport.

Antrenamentul este de grup si are loc in spatiul special amenajat din sala de fitness. Miscari precum ghemuitul, ridicatul sau trasul le veti putea face mult mai usor daca participati la acest tip de antrenament. Fitness Functional Workout este un antrenament care trebuie sa faca parte din rutina ta.

La fel ca in orice tip de antrenament este bine sa incepeti cu elementele de baza folosindu-va de greutatea corpului. Pe masura ce efectuati mai multe antrenament si corpul dumneavoastra devine din ce in ce mai obisnuit cu acest tip de antrenament putti adauga greutati exercitiilor pe care le efectuati marind astfel rezistenta.

Pentru a avea succes si a vedea rezultate este bine sa perseverati in acst tip de antrenament. O data pe luna veti avea posibilitatea sa faceti o eveluare corporala completa astfel incat sa va monitorizati evolutia.

Beneficiile antrenamentelor FFW:

 • imbunatateste starea generala a organismului
 • imbunatateste memoria musculaturii
 • creste mobilitatea
 • imbunatateste echilibrul si postura
 • creste rezistenta la efort si tonifieaza intreaga musculatura


 • Grupa este formata din maxim 12 persoane!
  Programeaza-te in receptie sau la nr de telefon 0725.828.482!

  Programul claselor

  Ziua Luni Marti Miercuri Joi Vineri
  Ora 19:00 19:00 19:00 19:00 19:00


  Tarife Fitness Functional Workout

  Abonament Valabilitate Tarif Lista Tarif Promotional
  *1 sedinta 50 lei 40 lei
  **Upgrade FFW 30 zile 160 lei 90 lei  *Tarif valabil pentru membrii cu abonamente valabile la alte activitati!
  **Ugrade-ul se poate achizitiona de catre membrii care au abonament valabil cu acces nelimitat la Fitness sau Aerobic si care mai este valabil pe cel putin 30 de zile de la data achizitionarii!